Vinnýpavoukcz
 
 | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika | RSS posledních 15 příspěvků    BLOG Vinný pavouk

Diskuze o víně Vinný pavouk - Diskuzní fórum » Diskuze o víně » Silvestrovské bublinky

Silvestrovské bublinky

 
m.s.
Administrátor
#1 | Zasláno: 31 Pro 2008 10:05
Reagovat 
Tak a je to zase tady... dnes večer se ve spoustě domácností a sešlostí bude otevírat šampáňo, šampíčko, šampus; bez ohledu na to, že se tím myslí například supermarketové avanti... :) dneska se to asi smí a svoje moudra, že toto šampaňské s plastovým šroubovým špuntem není champagne a není to vůbec kvůli tomu špuntu, si večer nechám pro sebe :) :) :)

u nás se na dnešní klíčový přátelský přípitek (tím nemyslím ten půlnoční) chladí základní brut reserve od taittingera a na odpoledně/večerní popíjení pár lahví Cordon Negro Freixenet. Na půlnoční ohňostroj, kdy toho více vyteče z láhve efektním proudem obětujeme sekt ze supermarketové akce Prosecco Extra Dry od italských Gancia (balený v malých lahvičkách, které se k tomuto účelu bezvadně hodí a každý má tu svoji)... ale jinak předpokládám to bude klidný večer, ještě bych mezi tím vším rád stihnul jednu silvestrovskou podvečerní degustaci/posezení.

A jaké chladíte vína či sekty na dnešní večer u Vás? Ať už je to cokoliv, hlavně ať Vám to chutná a důstojně se rozloučíte se starým rokem... Do toho Nového roku 2009 všem přeji to nejlepší, pevné zdraví, kupu štěstí a hlavně co nejméně zakorkovaných či jinak vadných lahví!

PF2009
m.s.
Administrátor
#2 | Zasláno: 31 Pro 2008 10:10
Reagovat 
jestli chcete nějaké čtení ohledně sektu, mrkněte na tento aktuální zápisek na jižním svahu: http://jizni-svah.blogspot.com/2008/12/budete-bublat.html
V závěru a v komentářích jsou zmíněny další zajímavé články ohledně sektů...
Evas
Anonym
#3 | Zasláno: 31 Pro 2008 13:37
Reagovat 
Nechladím nic speciálního, prostě sáhnu do vintéky pro to, na co bude zrovna chuť nebo co se bude hodit k pochutinám na stole. Momentálně tvrdnu v práci, takže o nějaké chuti na cokoliv se zatím vůbec nedá hovořit. Naopak spíš trpím nechutí :-)

Přeju veselý dnešek, důstojný zítřek a hodně štěstí, zdraví a krásných (ne)vinných zážitků v celém příštím roce.
m.s.
Administrátor
#4 | Zasláno: 31 Pro 2008 14:20
Reagovat 
at ti to rychle utece a nechut pracovat se zmeni na chut si neco stavnateho osvezujiciho otevrit :) Preji pekny silvestr...
 
Vaše reakce:   Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázek  URL odkaz 


Ochrana proti spamu. Vepište prosím číslo dvacettři:
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.
 

Vinný pavouk | martin zavinac vinnypavouk tecka cz| Diskuzní fórum používá systém miniBB®