Vinný
pavouk
cz
|
Registrace
|
Reagovat
|
Hledat
|
Statistika
|
RSS posledních 15 příspěvků
BLOG Vinný pavouk
Vinný pavouk - Diskuzní fórum
»
Diskuze o víně
» Vino jako dárek!
Vino jako dárek!
dominika8
Člen
|
Zasláno: 27 Kvě 2014 14:43
Reagovat
Dobrý den, mohl by mi tu někdo pomoci? Náš šéf bude mít kulaté narozeniny za měsíc a přemýšlíme, čím bychom mu udělali radost je velký milovník vína, obzvlášť z Německých vinařství, já a mé kolegyně o tom skoro nic nevíme. Jediné co víme, že on je velikým milovníkem Ryzlinku. Ale kde to zakoupit? Mátě něco vyzkoušeného?
Jar6
Člen
|
Zasláno: 25 Čvn 2014 11:34
Reagovat
Ahoj taky plánuji svatbu a hledaní někoho kdo Vámdoručí víno lahvové, tak aby chutnalo více lidem to je dosti obtížné, já jsem zvolila více firem a od každé jsem si nechala poslat víno,co se mi od nich zalíbilo a nejvíce, co mi chutnalo velice byla vína z vinotip.cz je to zase něco jiného, je tu obrovský výběr vínařství z německa!
lukavzuz
Člen
|
Zasláno: 2 Čvc 2014 20:28
Reagovat
Dobrý den, z německých rieslinků je hodně známé třeba Schwarze Katze, k dostání za dobrou cenu např. zde www taberna.cz
Markýtka89
Anonym
|
Zasláno: 5 Srp 2014 13:30
Reagovat
Můj děda strašně zbožňuje Medvědí krev. Pil ji léta v i v Bulharsku. Nevíte, jestli tady u nás ta Medvědí krev chutná taky tak skvěle? Chtěla bych ji dědovi koupit jako dárek on jiné víno ani moc nechce.Není to blbý dárek?
m.s.
Administrátor
|
Zasláno: 1 Říj 2014 08:06
Reagovat
http://www.potravinynapranyri.cz/Detail.aspx?id=2284&lang=cs&design=default&archive=a ctual&listtype=tiles
Anonym
|
Zasláno: 4 Lis 2014 22:01
Reagovat
Já můžu doporučit vinařství PROQIN, je to jedno z nej v republice
Anonym
|
Zasláno: 15 Pro 2014 18:02
Reagovat
Markytka: Proc by Medvedi krev mela byt hloupym darkem? Spise naopak, pokud dedovi chutna, tak bych do nej spise sla, protoze vis, ze ho tim neurazis, nevezmes neco, co nechce:) Koupila bych i "medvedovi" jeste takovou tu ozdobnou "ponozku" na lahvinku a darek ajko vysity..
Vaše reakce:
Ochrana proti spamu. Vepište prosím číslo dvacettři:
»
Uživatelské jméno
»
Heslo
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.
Vinný pavouk
| martin zavinac vinnypavouk tecka cz|
Diskuzní fórum
používá systém
miniBB
®