Vinnýpavoukcz
 
 | Registrace | Reagovat | Hledat | Statistika | RSS posledních 15 příspěvků    BLOG Vinný pavouk

Off topic Vinný pavouk - Diskuzní fórum » Off topic » Komedie Bobule bude mít pokračování

Komedie Bobule bude mít pokračování

 
m.s.
Administrátor
#1 | Zasláno: 24 Úno 2009 13:01
Reagovat 
Volné pokračování by se mělo natáčet o prázdninách a mělo by být založeno na zápletce, kdy hlavní hrdina coby nezkušený začínající vinař se pouští do výroby slámového vína...

píší o tom novinky.cz http://www.novinky.cz/kultura/161480-druhe-bobule-si-vynutili-nadseni-divaci.html

když to dopadne jak má, tak do kin film půjde někdy v průběhu října/listopadu a je tak tedy premiéra načasovaná na dobu martinského vína... doslova "Chceme lidem dopřát pohodu, aby po zhlédnutí filmu dostali chuť na sklenku dobrého vína..." - pokud se to povede, pak svatomartinská 2009 do vánoc nevydrží :)

Na dvojku jsem zvědav, já jsem se u Bobulí jednička docela bavil (a k tomu ještě v letním kině), jen mi tam chybělo trošku víc osvěty například po vzoru Bokovky. Škoda, že hlavní pointa byla založena na moravák-vs-pražák a že burčák taky bouchá...
Nebo jsem se špatně koukal? :-) Jak se líbily Bobule Vám a jak se těšíte na pokračování? :)
Evas
Anonym
#2 | Zasláno: 5 Bře 2009 13:49
Reagovat 
Tak já se docela těším. Jednička byla ptákovinka, ale docela příjemná. V kině jsem byla v Praze, ale vtípky na Pražáky se setkaly s největším úspěchem, takže předpokládám, že tam s námi byly samé takové naplaveniny jako my. A moravská krajina byla nasnímaná moc krásně. Navíc jsme v létě na hodně z těch míst byli, takže člověk má pocit jakési důvěrnosti. A sklep, který patřil vinaři, kterého hrál Postránecký, je valtický školní sklep, kde jsme ochutnávali hned několikrát :-) Doufám, že dvojka nebude moc tlačit na pilu, co se humoru týká, a zůstane to takové jednoduché a nenáročné.
 
Vaše reakce:   Tučné  Kurzíva  Odkaz na obrázek  URL odkaz 


Ochrana proti spamu. Vepište prosím číslo dvacettři:
» Uživatelské jméno  » Heslo 
Můžete použít jen přezdívku bez hesla, pokud neexistuje registrovaný člen s uvedeným jménem. Případně můžete nechat obě pole prázdná. Pokud jste registrovaný uživatel diskusního fóra, můžete se z této stránky pouze přihlásit bez zaslání příspěvku, nebo se přihlásit a současně zaslat příspěvek.
 

Vinný pavouk | martin zavinac vinnypavouk tecka cz| Diskuzní fórum používá systém miniBB®